Khamis, 29 Oktober 2009

GAMBAR KENANGAN MAJLIS RAMAH TAMAH AIDILFITRIHj Haziq Ahmad Zaki dan rakan - rakannya, Mohd. Fikri(Berbaju Hitam) Mohd Harith Danial Sapawi(Berbaju Melayu Putih Johor), sedang mendendangkan lagu "Selamat Hari Raya Aidilfitri" yang dinyanyikan selalu oleh Dato' Ahmad Jais di kaca televisyen dan radio. Nama kumpulan pimpinan Hj Haziq ini ialah kumpulan "SRI SETIA DAKWAH".

Ustaz kami, Al - Fadhil Ustaz Habbib Mustafa bin Ali Al - Haddad sedang menyampaikan ceramah khas sempena Ramah Tamah Aidilfitri pada 15 Oktober yang lalu.
Al - Fadhil Ustaz Habbib Mustofa Al - Haddad bersama Ketua Pelajar 'Unilateral' Madrasah Islamiah, Mohd. Subri bin Hj. Rafaie'.

Hj. Haziq gembira dapat terima hadiah daripada Mudirahnya, Datin Hjh. Rohani Hj. Awi di atas kemenangan kumpulan mereka, iaitu SRI SETIA DAKWAH yang menjuarai pertandingan menyanyikan lagu raya pada hari itu.

Gambar kenang - kenangan diabadikan buat selama - lamanya di dalam blog ini. Apa yang pasti, Ramah Tamah Aidilfitri pada 15 Oktober yang lalu dapat mengeratkan lagi silaturrahim diantara warga Madrasah Islamiah.Ketua Pengawas "Unilateral", Mohd. Subri bin Hj. Rafaie menerima hadiah pertandingan pakaian tercantik daripada Mudirah.

Semua berebut untuk mengambil gambar................."Semoga Allah Subhanahu Wa Taala memberikan kebahagiaan kepada kami semua, rahmat dan berkat serta panjang umur dan murah rezeki." Amin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan